Voel je wel eens angst? Vast wel. We hebben allemaal onze angsten. Hoort erbij kun je denken. En, eerlijk is eerlijk, als een van mijn katten met een muizencadeautjes aankomt, sta ik letterlijk bang op de bank. Tot grote hilariteit van familie en vrienden. Maar die angst bedoel ik niet. Die angst die ik bedoel is geen “ik voel me ongemakkelijk of onprettig” angst, maar echte angst. Zo'n angst die je keel dicht knijpt, de paniek door je lichaam jaagt, je laat verstijven, díe angst.

Zo bang!

Angst voor entiteiten (overledenen), dat was een mega angst van mij. Als kind had ik daar regelmatig nachtmerries over. Over hoe ik de entiteiten voelde en dan niet meer kon bewegen of gillen. Doodsangst voelde ik dan. In het begin van mijn spiritueel pad heb ik een jaar lang niet alleen durven slapen. Mijn man moest samen met mij om dezelfde tijd naar bed, anders durfde ik niet te gaan slapen. Ik was zo bang dat ik nare dromen zou krijgen of echte entiteiten zou voelen. Ik sliep ook heel slecht door de angst, durfde de controle 's nachts niet los te laten.

Welke angst heb jij?

Het zou zo maar kunnen dat jij ook zo'n angst hebt. Zo'n dikke vette, ik kijk de andere kant op, angst. Die angst die jou weerhoudt om te doen waarvoor jij op aarde bent, het leven te leiden dat jij verdient!

Pure kracht

Wat nou als ik jou vertel dat je achter die diepe angsten kracht verscholen zit? Ja, echt! Pure, onbeschrijfelijke kracht. Die kracht van jou heeft een enorme energie. Maar voor ons brein is enorme onbekende energie (zorgen maken en angst beschouwd jouw brein als “normale' energie). Die enorme onbekende energie wordt dan door je brein vertaald als angst. Jouw kracht is enorm waardevol. Het kan veel veranderen als je hiermee contact maakt. Angst is een hele mooie afleider om niet in die kracht te hoeven staan, om die te mogen ervaren. Klinkt natuurlijk niet logisch, maar we hebben hier te maken met ons onderbewuste en krachten die niet buiten ons blikveld aanwezig zijn.

Gebruik angst als routeplanner

Wil je op zoek naar je eigen kracht? Gebruik je angsten als routeplanner. Succes verzekerd!

Naar mijn kracht

Wat ik namelijk heb geleerd is, dat het helemaal niet ging over angst voor entiteiten. Deze angst zorgde ervoor dat ik controle wilde houden via mijn mind, omdat ik zoveel voelde door mijn hooggevoeligheid dat ik bang was erin te verdrinken. Dat ik mijn emoties en intuïtie zodanig onderdrukte en daarmee ook onderdrukte wie ik echt was. Pas toen ik de emoties (en dus ook de angsten) durfde toe te laten en te doorvoelen, bleek ik helemaal niet overweldigd te worden of zwak te zijn. Ik was veel sterker dan ik ooit had kunnen vermoeden. Mijn gevoelens en het aanvoelen van anderen (en ja ook soms entiteiten) is nu een belangrijk deel van mijn werk geworden. Mijn dierbaarste kwaliteit en daar ligt mijn grootste kracht. Ik zoek nu de angsten en zie ze als een dierbare aanwijzing naar kracht!

Stippel jouw route uit

Hopelijk helpt dit je om anders naar angst te kijken. Om op zoek te gaan naar jouw kracht achter de angst. Als je beseft dat angst afleider is die het waard is om te doorbreken omdat er zoveel moois achter zit, geeft je dit motivatie.

Je hoeft deze angst niet alleen aan, als dat te overweldigend voelt. Ik ondersteun je daar met alle liefde bij. Laat me weten waar ik jou bij kan helpen. Stuur me een email via info@janineheussenhinskens.nl of vraag jouw gratis Zielsinspiratiegesprek aan via www.janineheussenhinskens.nl/gratiszielsinspiratiegesprek