De energie van het nieuwe jaar

Hoe ben jij het nieuwe jaar gestart? Energetisch zijn het heftige tijden. Althans zo ervaar ik het en zie het ook om mij heen. Het lijkt wel of we collectief uitgedaagd worden om alles wat niet meer bij ons past achter te laten en heel bewust te kiezen voor wat we wel willen. Ook wordt er nog steeds opgeruimd, alle oude shit aan pijn, overtuigingen en energievelden komen ons nog even prikkelen zodat we daarvan ook afstand mogen nemen.

Dat brengt ook hele mooie energieën met zich mee. Energieën van verlangens naar vrijheid, kiezen voor jezelf en plezier. Voor mij voelt de energie van 2018 als heel krachtig. Een jaar waarin de energievelden lichter mogen worden en meer gelachen en gespeeld mag worden vanuit de vrijheid van onze zielen.

Bewust kiezen

Laten we samen ervoor zorgen dat 2018 ons beste jaar ooit wordt!

Voor 2018 heb ik een besluit genomen om meer onder mijn eigen naam te werken. In de laatste maanden van 2017 ben ik benaderd door een dame die claimde dat ik geen workshops mocht geven onder mijn bedrijfsnaam Zielskracht. Na juridisch advies te hebben ingewonnen bleek het nogal mee te vallen, zoals ik al verwacht had. Na innerlijk beraad voelde ik toch dat ik niet met deze dame geassocieerd wil worden, al is het door bedrijfsnaam/ productnaam. Ik blijf zeker Zielskracht gebruiken, want ik heb nog geen andere woorden gevonden die hetzelfde weergeven. Echter zal ik geleidelijk aan meer onder mijn eigen naam laten vloeien.

Beslissen vanuit je Ziel

Soms voel je gewoon dat je de juiste beslissing maakt en daarin volg ik echt mijn intuïtie. Zo heb ik jaren geleden ook besloten ontslag te nemen in wederzijds overleg bij mijn toenmalige baan, hoewel ik officieel ziek was en het financieel niet handig was. Ik heb er nooit spijt van gehad. Ook bij de opvoeding van mijn dochtertje vertrouw ik op mijn intuïtie en maken wij als ouders keuzes die niet mainstream zijn. Ik voel en weet dat dit werkt voor ons. Bij sommige beslissingen roept je ziel en dan voel je diep van binnen dat dit jouw manier is. Logica kan daar niet tegenop. Achteraf zul je bevestigd krijgen dat dit voor jou de beste keuze was.

Hoe is dat voor jou?

Herken jij dat? Heb jij ook momenten in je leven gehad waarin je ziel je roept een beslissing te maken die goed is voor jou, ondanks goede raad en rede? Ik hoor het graag van je. Ik vind het belangrijk terug te kijken op deze momenten. Energetisch voel je dan ook de kracht van jouw Ziel en dat helpt om er weer contact mee te maken.

Laten we voor dit nieuwe jaar zoveel mogelijk keuzes maken in overeenstemming met onze ziel en laten we ervan genieten en volgend jaar terugkijken op een geweldig jaar!

Wil je graag kennismaken via een zielsinspiratiegesprek? Neem contact met met op via www.janineheussenhinskens.nl/gratiszielsinspiratiegesprek.