Walvisverbinding in diepte


De walvissen en dolfijnen maken zich flink kenbaar in energie de afgelopen tijd. Er is vindt een enorme intensivering plaats in onze connectie met walvissen, dolfijnen en water. In vele bewustzijnsgroepen komen energieën van dolfijnen en walvissen naar boven en mensen ervaren een diepe opening is hun bewustzijn. Het sluit naadloos aan bij de onderwerpen die aangeraakt worden in onszelf.

Lees meer

Het zuivere pad


In de afgelopen periode worden we heen en weer geslingerd tussen frequenties, tussen beperkingen en anderzijds ongekende mogelijkheden. Enorme collectieve velden zijn goed voelbaar. Diep van binnen ontstaan verlangens, of wellicht bestonden ze al langer, sluimerend op de achtergrond van ons bewustzijn.

Lees meer

Poeltjeshopper of Brugjesbouwer


De laatste tijd zie ik ze veel om me heen, mensen met wispelturig gedrag. Mensen die enthousiast aan hun passie en ideeën starten en net zo hard weer afhaken. Wispelturig zijn in wat ze verlangen en willen in het leven. Zodra het lastig wordt of als ze uitgedaagd worden, ze radicaal een andere kant op gaan. Ik zie deze wispelturige mensen als poeltjeshoppers.

Lees meer

Lied van mijn Ziel


Als alles stil wordt
en alle oordeel en twijfel verdwijnen
observatie enkel nog aanwezig is in mij
Dan voert rust de hoofdtoon

Lees meer

Wat is er bijzonder in jouw etalage


Alles is energie. Jij draagt een bepaalde energie. Jij draagt bij aan energievelden in en rondom je. De wereld als geheel heeft een energie. Groepen mensen hebben een energie, culturen zetten een energie neer.

Lees meer

Valkuil van healen


Heb je wel eens een healing gehad? Of misschien zelfs gegeven? Dan heb je vast ervaren hoe krachtig een goede healing kan zijn. Hoeveel je ervan geleerd hebt en hoe je leven erna veranderd is. Dat er opeens weer beweging kwam in vastgeroeste patronen. Dat je je veel beter over jezelf bent gaan voelen en meer zelfvertrouwen hebt. Dat je weer vooruit kunt in je leven. En dat is heerlijk en geweldig.

Lees meer

Wat is je achterliggend doel


We hebben allemaal goede voornemens. Mogelijk heb je voor het nieuwe jaar geen expliciete goede voornemens gemaakt, maar je hebt zeker verlangens die je in je realiteit wilt waarmaken of punten die je wilt veranderen in ons leven.

Lees meer

Besluit vanuit je ziel


Hoe ben jij het nieuwe jaar gestart? Energetisch zijn het heftige tijden. Althans zo ervaar ik het en zie het ook om mij heen. Het lijkt wel of we collectief uitgedaagd worden om alles wat niet meer bij ons past achter te laten en heel bewust te kiezen voor wat we wel willen.

Lees meer

Jouw Zielsfrequentie


Jij bent, net als een radio, zender en ontvanger van energiefrequenties. Jij hebt een eigen energiefrequentie. Jouw ziel heeft zeg maar zijn eigen radiosignaal. Het is belangrijk voor jou dat dat signaal sterk genoeg kan uitzenden. Maar dat kan niet als de zender niet goed afgestemd is. Als er ruis op de verbinding zit. Als je niet zeker weet welk signaal echt van jou is.

Lees meer

Weerstand als succesmeter


En dan heb je de stap gezet, die beslissing genomen, jouw groeispurt gemaakt en dan gaat het toch weer even niet lekker. Dan is daar de volgende beer op je weg, loopt het helemaal mis op een ander gebied op je leven of komt er drama zo je leven in walsen. “Hé, het ging toch net goed”. “Shit, net als het lekker loopt lijkt het wel…” en heb ik er nog een paar. Dat is toch gek dat die euforie nooit lang duurt. Weerstand, daar heb ik het over!

Lees meer

Angst als routeplanner


Voel je wel eens angst? Vast wel. We hebben allemaal onze angsten. Hoort erbij kun je denken. En, eerlijk is eerlijk, als een van mijn katten met een muizencadeautjes aankomt, sta ik letterlijk bang op de bank. Tot grote hilariteit van familie en vrienden. Maar die angst bedoel ik niet. Die angst die ik bedoel is geen “ik voel me ongemakkelijk of onprettig” angst, maar echte angst. Zo'n angst die je keel dicht knijpt, de paniek door je lichaam jaagt, je laat verstijven, díe angst.

Lees meer

Wat maakt jou bijzonder?


“Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg.” Wat is dan gewoon? Wie bepaald dat? Voor mij betekent gewoon: gemiddeld, standaard, vooral niet opvallen. En daar gaat het voor velen van ons fout. Want niemand is gemiddeld of standaard. We zijn allemaal anders en uniek. Als we dus van het gemiddelde uitgaan, passen we ons aan. En daar kunnen we allemaal eerlijk over zijn: dat werkt niet!

Lees meer

De stappen naar jouw Zielskracht


Jouw Zielskracht is jouw ware kracht vanbinnen. Daar waar je uit je persoonlijkheid stapt en je je dagelijkse ik ontstijgt. Jouw kern vanbinnen, de echte jij! Als mensen in verbinding zijn met hun Zielskracht ontstaat er magie. En ik denk dat het net deze magie is waar veel mensen naar zoeken en verlangen. Daarom heb ik de stappen in kaart gebracht waarmee jij dat kunt bereiken!

Lees meer

Wanneer veilig voelen niet meer veilig is


We kennen het allemaal. Dat muurtje om ons hart om ons te beschermen. Om ons minder kwetsbaar te voelen en om minder gekwetst te kunnen worden. Tegen bepaalde mensen uit onze omgeving, of tegen hele volksstammen. Het is een overlevingsstrategie geworden. Ontstaan in een situatie waarin je niet veilig was. Je strategie werkte en daarom heb je deze uit voorzorg in stand gehouden. Dit gebeurt vaak zo onbewust dat we het niet eens merken.

Lees meer

Kiezen vanuit je hart….of toch niet?


We maken allemaal keuzes, de hele dag door. Kleine keuzes en grote. En bij die grote keuzes nemen we de tijd om af te wegen wat onze beste optie is. Verstandelijk kijk je naar wat handig en praktisch is. Strategisch kiezen bij gevoelszaken kan vaak verkeerd uitpakken. Wat verstandelijk de beste keuze is hoeft op lange termijn niet altijd de beste te zijn.

Lees meer

Klein voelen en GROOTS zijn


Voel je grootsheid! Zomaar een kreet van mijn poster van Zielskracht. Groots zijn! In je kracht staan! Je niet meer klein maken of voelen. Voelen dat je onderdeel bent van een groter en krachtig geheel. Verbonden met liefde en de kracht van levenscreatie. En als ik in mijn kracht sta voel ik dat ook echt zo.

Lees meer