Edelstenengrid

Door intuïtief edelstenen uit te kiezen en deze in een bepaalde vorm en of volgorde te leggen ontstaat er een edelstenen-energie- grid. Dit edelstenengrid is dan afgestemd op jou en geeft mij een weerspiegeling van wat er in jou leeft en speelt voor dit moment.


Ondersteunend en bekrachtigend

Edelstenengrids en mijn vertaling van de energie werken inzichtgevend en bekrachtigend. De energie die ontstaat door het edelstenengrid werkt ook ondersteunend voor jou en kan indien nodig beweging brengen in jouw situatie.

Praktisch

Als ik een edelstenengrid maak, heb ik geen agenda of werk ik niet naar een gewenste uitkomst. Intuïtief kies ik de juiste edelstenen, de juiste vormen van de edelstenen en maakt combinaties in een vorm die ontstaat. Steeds meer maak ik ook gebruik van aanvullende materialen zoals kaarsen, gekleurde wol, bloemen, schelpen of rune tekens.

Vervolgens ervaar ik een logica, thema en of rode draad in de samenhang van alle stenen en materialen. Deze energie vertaal in woorden. Ik maak een foto van jouw edelstenengrid. Deze voeg ik samen met mijn interpretatie in een fotokaart die ik opstuur naar jou thuis. ( Je ontvangt dus niet de daadwerkelijke edelstenen thuis).


Bewegend edelstenengrid

Het kan voorkomen dat ik bij het maken van een edelstenengrid al ervaar dat het een bewegend grid is. Daarmee voel ik dat het zal veranderen binnen een bepaalde periode. Dit loopt meestal synchroon met de beweging die je in jezelf ervaart of uitzet.
Ook hierin stuur ik niet, maar volg wat ontstaat. Ik hou je op de hoogte zodra je edelstenengrid getransformeerd is.

Cadeau

Het ontvangen van jouw persoonlijk edelstenengrid voelt als het ontvangen van een cadeau. Het geeft je inzicht, het geeft woorden aan jouw onderbewuste en het biedt een liefdevolle, steunende bekrachtiging.

Regelmatig ontvang ik het verzoek om een edelstenengrid te maken als geschenk voor een ander. Natuurlijk werk ik hier graag aan mee. Graag wil ik wel dat de ontvanger wel op de hoogte is dat ik afstem op diens energie en wezen.


Minimale donatie

Mijn bijdrages doe ik momenteel op donatiebasis. Aan het maken en opsturen van de kaarten zijn voor mij kosten verbonden. Ook zullen soms edelstenen vervangen moeten worden, omdat ze uitgewerkt zijn. Daarom vraag ik voor een minimale donatie van 12,50 euro voor het maken van een persoonlijk edelstenengrid. Voor jezelf mag je besluiten of je naast deze kostendekking een aanvullend bedrag wil doneren.

Plezier

Ik ben ontzettend dol op edelstenen. Door het maken en vertalen van edelstenengrids kan ik mijn edelstenen gebruiken op een creatieve manier die mij veel plezier geeft en daarnaast een fijne ondersteuning kan zijn aan een ander.

Jouw persoonlijk edelstenengrid

Wil jij ook graag ervaren wat een edelstenengrid voor jou kan bijdragen? Neem contact met me op.