Openen van mogelijkheden

In de afgelopen periode worden we heen en weer geslingerd tussen frequenties, tussen beperkingen en anderzijds ongekende mogelijkheden. Enorme collectieve velden zijn goed voelbaar. Diep van binnen ontstaan verlangens, of wellicht bestonden ze al langer, sluimerend op de achtergrond van ons bewustzijn.

Steeds meer worden de pure intenties, die diepe waarden van onze ziel en ons wezen zichtbaar. De kracht die daarachter zit is ongekend en leert ons veel over de ware vermogens die wij als mens bezitten.

Scripten liggen klaar

Echter, ik merk ook steeds meer hoe slim het spel gespeeld wordt. Zodra de collectieve krachtige energie├źn voelbaar en zichtbaar worden, liggen er scripten klaar om deze energie te geleiden in een zijweg van de oorspronkelijke tijdlijn. Ja, het zit geniaal in elkaar. Ik kan daar oprecht blij van worden. Want als dit allemaal uit de kast wordt getrokken om dit te bewerkstelligen, waartoe zijn we dan wel niet allemaal toe in staat?!!

Dus die voorgekauwde wegen, die scripten die klaarliggen om ons bewustzijn via een omweg alsnog te vangen in de vaste tijdlijn. We gaan een zijweg in en denken op het juiste pad te zijn en halverwege beseffen we ons waar we staan, niet meer op onze tijdslijn. Terug naar binnen keren en de bronconnectie leidt ons altijd naar het juiste. Ook al kunnen we de weg niet overzien. We weten en vertrouwen dat we goed onderweg zijn en blijven in beweging. En maken we een omweggetje dan is dat prima. Het is een ervaring die ons helpt nog steviger op ons pad te staan.

Jouw zuivere pad

Bovenstaande foto laat dit mooi zien. Drie mogelijke wegen die dezelfde kleuren en begin hebben. Het meest rechtse pad laat al snel merken dat het leven eruit is. Het linkerpad lijkt goed te gaan maar splitst zich in 2 delen zonder uitkomst. En het middelste pad blijkt het meest volledige pad te zijn met natuurgeschenk en volledigheid. Het laat tevens mooi zien dat we helemaal niet de extremen hoeven op te zoeken. Niet links en niet rechts, laten we het in het midden houden en vooral onze natuurlijke instructies, onze bron volgen.