Energiefrequenties

Zoals je weet heeft elke radiozender een eigen frequentie. Deze frequentie kunnen we niet zien, wel horen. Energie heeft ook een frequentie. Zo'n frequentie noemen we een energieveld. Die kunnen we niet horen, wel voelen.

Net als een radio

Jij bent, net als een radio, zender en ontvanger van energiefrequenties. Jij hebt een eigen energiefrequentie. Jouw ziel heeft zeg maar zijn eigen radiosignaal. Het is belangrijk voor jou dat dat signaal sterk genoeg kan uitzenden. Maar dat kan niet als de zender niet goed afgestemd is. Als er ruis op de verbinding zit. Als je niet zeker weet welk signaal echt van jou is.

Ruis

In het dagelijks leven is deze ruis bijvoorbeeld: niet genoeg naar jezelf en je intuïtie luisteren, niet weten welke invloed de energie en emoties van anderen op je hebben, eerst voor anderen zorgen en klaar staan.

Sterk signaal

Als jij je verbindt met de frequentie van jouw Ziel, zal dat sterker kunnen uitzenden. Dan voel jij je sterker en anderen voelen de echte jou beter. In verbinding voel je wat belangrijk voor je is en heb je een beter overzicht in je leven. In jouw Zielsfrequentie zit je in de flow, lijkt alles moeiteloos te gaan en heb je inspiratie.

Ken je frequentie

Als je je eigen Zielsfrequentie leert kennen weet je beter wie je echt bent, het wezen in jou. Merk je op wanneer je niet goed afgestemd bent en voel je welke invloed anderen op je kunnen hebben. Als je dit opmerkt kun je zelf kiezen of het goed voor je is of dat je ervoor kiest die frequentie niet meer te ontvangen.

Wat is jouw vertrekpunt?

Ik vind het altijd belangrijk dat je manieren en methoden zoekt die passen bij jou, die werken voor jou. Wat mij helpt, kan voor jou niet werken. Wat jou inspireert kan voor mij neutraal zijn. Maar om dit te kunnen bepalen moet je wel weten wat je vertrekpunt is, wat jouw graadmeter is: jouw Zielsfrequentie!

Mijn Zielsmissie

Ik ondersteun je graag bij het afstemmen op jouw Zielsfrequentie. Dat doe ik zielsgraag, mijn ziel is op een missie om zoveel mogelijke zielssignalen te versterken zodat we zoveel mogelijk afgestemd kunnen leven. Neem contact op met me voor het maken van jouw afspraak via info@janineheussenhinskens.nl.