Grootsheid

Voel je grootsheid! Zomaar een kreet van mijn poster van Zielskracht. Groots zijn! In je kracht staan! Je niet meer klein maken of voelen. Voelen dat je onderdeel bent van een groter en krachtig geheel. Verbonden met liefde en de kracht van levenscreatie. En als ik in mijn kracht sta voel ik dat ook echt zo.

Drama

Maar eerlijk is eerlijk. Niet iedere dag. Er zijn ook dagen dat ik me klein voel. Dat dat groots zijn zo heel ver weg voelt. Dat ik in mijn hoofd zit en me verlies in het drama van alledag of van mensen om mij heen. En vergeet vooral niet mijn eigen drama, want wauw, als er een award was voor jezelf zielig vinden: and the oscar goes to……...ME!

Oh wat zielig!

Lekker soms om te zwelgen in dat zelfmedelijden. Zo heel lekker klein te zijn en niets te hoeven. Voor effe, voor een dagje, een paar uurtjes. Want dan voelt het als een toneelstukje, een dramauitvoering. Want diep van binnen voelt het dan niet meer zo. Toegeven aan deze emoties geeft ruimte.

Stop het toneelstuk

Je voelt dan dat klein zijn beginnen te knellen. Het past niet meer, voelt helemaal niet meer comfortabel. Het voelt benauwd en je barst eruit. Misschien voelt het onwennig in het begin. Maar in contact met jezelf, op jouw eigen tempo, dan KNAL je in je Grootsheid. En dan voel je dat je daar eigenlijk altijd bent geweest! Dat het klein maken een act is, een menselijke rol. Jij bent Groots! Je bent tot grootse dingen in staat! Grootse dingen in grootse acties, maar ook Groots in de kleine alledaagse dingen. En dat zijn de dingen die verschil maken. Die het leven meer van jou maken. Die jou meer authentiek maken. Zoooooo, wat ben jij GROOTS!

Jouw Grootsheid

Ik nodig je uit om jouw ervaringen van Groots zijn te delen. Is het nog lastig voor je om die Grootsheid te voelen of toe te laten, dan wil ik je graag helpen. Maak een afspraak voor een gratis Zielsinspiratiegesprek of stuur me een e-mail op info@janineheussenhinskens.nl