Over Mij


Ik ben net zo bijzonder als jij
Jij voelt je zo normaal als mij
De kracht van verbinding en wij
beweegt ons wezen naar vrij


Vanuit mijn wezen ervaar ik het potentieel in jou. Ik heb me geopend voor mijn talent om energie te vertalen in de juiste woorden op de juiste toon. Jij mag deze ontvangen, in je hart, in je wezen en in je bewustzijn. Ik vertel jou niks nieuws. Ik zeg alleen hardop wat jij diep van binnen allang wist.

Als jij er niet uitkomt in jezelf, kan ik de juiste woorden geven of vragen aan jou stellen. Die woorden zijn een vertaling van jouw energie en onze samenwerking. Dan ontstaat er beweging in jou, in de vastzittende patronen en kunnen programma’s weg.

Mijn wezen belichaamt een liefdevolle en veilige bedding voor jouw ervaringen en jouw kwetsbaarheid om jouw wezen meer te belichamen. Ik heb geen doel, uitkomst of methode meer als we samenkomen. Vanuit onze verbinding ontstaan mooie wezenlijke ervaringen.

Als we in groepen samen zijn ben ik bruggenbouwer en energievertaler. Door verschil in frequentie, verschil in levenservaringen en persoonlijke thema’s kunnen woorden en bedoelingen niet aankomen zoals ze bedoeld zijn. Mijn woorden en wezen vormen dan een brug en brengen de harmonie van samen terug in de groep.

Laten we ons verbinden
vanuit bron, in matrix en kosmisch geheel
in onze kracht en het eindeloze potentieel
Laten we in ons samen de grootste creatiekracht vinden