Jouw Zielskracht is jouw ware kracht vanbinnen. Daar waar je uit je persoonlijkheid stapt en je je dagelijkse ik ontstijgt. Jouw kern vanbinnen, de echte jij! Als mensen in verbinding zijn met hun Zielskracht ontstaat er magie. En ik denk dat het net deze magie is waar veel mensen naar zoeken en verlangen. Daarom heb ik de stappen in kaart gebracht waarmee jij dat kunt bereiken!

Stap 1: Gevoel

De eerste en belangrijkste stap is om in contact te komen met je gevoel. Laat je gevoelens toe en leer ze als signalen te zien. Als je blokkades of traumatische ervaringen tegenkomt, gun het jezelf dan om hiermee aan de slag te gaan. Zoek de juiste ondersteuning voor jou, want je hoeft dat niet allemaal alleen te kunnen. Soms heb je vaak een ander nodig om op blinde vlekken te wijzen of om je net te motiveren.

Stap 2: Intuïtie

Wanneer je je gevoelens als signalen kunt gebruiken sta je in beter contact met je intuïtie. Je intuïtie vertelt je wat goed voor je is, leidt je naar voor jou belangrijke dingen of personen. Maar je intuïtie leert je ook welke situaties of personen je beter kunt vermijden. Je kent vast situaties waarvan je zegt: ik had al zo'n gevoel dat dit zou gebeuren. Of had ik toch maar naar mijn ingeving geluisterd, nu weet ik waarom ik dat nodig heb. Je intuïtie is je innerlijk kompas dat jou leidt naar het beste voor jou.

Stap 3: Zielsverlangen

Vanuit je gevoel en intuïtie kun je in kaart gaan brengen wat voor jou echt belangrijk is. Waar word jij nu echt blij van? Waar ben jij nu echt goed in? Waar verlang jij tot in je onderbuik naar? Laat je zielsverlangen naar boven komen. Laat het toe en droom zo groot mogelijk. Wat bezit jij zelf al om eerste stappen in het realiseren van je dromen te kunnen doen? Zet het op papier, maak een collage en gebruik het in je visualisaties.

Stap 4: Zielskracht

Ga met je aandacht en focus naar binnen, naar je hart. Kijk voorbij je persoonlijkheid en ego. Nodig je hogere zelf of ziel uit (je intentie uitspreken is voldoende). Voel hoe krachtig je bent! Hoe geliefd je bent! Ervaar tot welke Grootse dingen jij in staat bent. Voel hoe uniek en bijzonder je bent! Bekijk ook je dagelijkse leven eens vanuit je Zielskrachtperspectief, dat kan er nu heel anders uit zien. Hier ontvang je inspiratie. Hier gaat je leven in de flow. Kun je creëren en manifesteren!

Stap 5: Galactisch bewustzijn

Deze bonusstap wil ik graag toevoegen. Na je Zielskracht kun je nog een stap zetten in je galactisch bewustzijn. Daarmee bedoel ik dat je de aardse werkelijkheid gaat ontstijgen en gaat kijken naar jouw verbinding en plaats in het universum. Dat is voor velen een stap te ver uit je comfortzone en dat is helemaal oké. Voor anderen is dit een ontbrekende schakel die onmisbaar is in hun groei. Gebruik je intuïtie en zielskracht om te bepalen hoe jij hier op dit moment in staat.

Natuurlijk zijn de stappen niet zwart wit en lineair, maar lopen ze door elkaar. Toch denk ik dat we alle stappen doorlopen. Ik ben heel benieuwd welke stappen je al eigen hebt gemaakt. Laat het me weten hieronder! Wil je graag ondersteuning bij het doorlopen van deze stappen laat het me weten. Je kunt me emailen via info@janineheussenhinskens.nl
Je kunt hier een gratis Zielsinspiratiegesprek aanvragen.