Het walvisavontuur


“Een nieuwe avontuur! Een opwindend volledig onbekend avontuur. Daar verlangde hij naar tot in zijn gigantische walvissenstaart. De zeeën waarin hij heel zijn leven rond zwom leerde hem niets nieuws meer. Elke dag was zoals de vorige, voorspelbaar, weinig spannend en volgens vast patroon. Het verheugd borrelen van blijdschap diep in zijn buik leek heel lang geleden.

Lees meer


Mamabeer


Moeder worden was haar diepste verlangen. Een eigen kind koesteren, veilig houden en liefde geven dat was haar levensopdracht. De laatste maanden voelde haar leven onvolledig, leeg en oppervlakkig. Maar moeder worden, dat zou alles veranderen. Dromerig keek ze in de poel vlakbij haar huis.

Lees meer


Stralende engel


Er was eens een stralende engel. Deze stralende engel had het heel druk met het helpen van vele mensen. Niks was de engel teveel en hij hielp duizenden mensen. De stralende engel was trots op de vele mensen die hij geholpen had en die nog steeds zijn hulp nodig hadden. Dat was immers wat een ware engel deed, vele mensen helpen.

Lees meer


De mooie koningin


Er was eens een mooie koningin. Deze koningin was geliefd bij haar volk en alle mensen die voor haar werkten. De koningin had een rijk leven, haar ontbrak het aan niets. Deze koningin was niet alleen mooi, maar ze wilde ook graag werken aan haar eigen groei. Vanuit de hele wereld kwamen de meeste bijzondere spirituele leraren haar onderwijzen. De koningin bezat heel veel wijze kennis en voelde zich ook innerlijk rijk.

Lees meer