Walvisenergie

De energie van de walvis is groots en gracieus.
De walvisenergie geeft enorme rust, vertrouwen en enorme onvoorwaardelijke liefde.
Geen wonder dat veel mensen zich aangetrokken voelen tot deze zachtaardige prachtige wezens.

Deze aantrekkingskracht ontstaat ook omdat de walvisenergie ons herinnert aan onze grootsheid en ons innerlijke wijsheid.
De grootsheid van het wezen dat we diep van binnen zijn. De walvisenergie herinnert ons aan onze werkelijke krachten en een ons innerlijk weten.

Walvisconnectie

Je hoeft niet fysiek bij een walvis te zijn om diens energie te kunnen ervaren.
Verbinding maken met de walvisenergie is een welkome ondersteuning bij het werken aan jezelf.
De walvisenergie biedt een veilige koestering en ondersteunt tevens om jouw volledige potentieel te omarmen.

Wezenlijk verbinden met walvis

De connectie die de walvis maakt met ons eigen wezen is sterk en stevig. Dat zorgt ervoor dat wij ons eigen wezen makkelijker kunnen ervaren.
De walvis draagt het geheugen van de aarde en via het water worden deze codes opgehaald in ons wezen. Wij openen meer van ons vermogen en mogelijk ons wezenlijk geheugen.

De kosmische verbinding is ook dankzij de walvis veiliger en dieper te ervaren. Ook hier verloopt de communicatie via het water, in de zee, regen en in ons lichaam.

Wezenlijke samenwerking

Via intuïtie en bron voelde ik jaren geleden het verlangen om me met walvissenenergie te verbinden. Er zijn zoveel mooie ervaringen uit ontstaan, voor mij persoonlijk maar zeer zeker ook voor anderen. Jarenlang heb ik intuïtief walvishealingen gegeven. Hoewel zeer waardevol, ervaar ik nu dat de vorm eraf mag. Het gaat om jouw verbinding met deze frequentie. De walvissen hebben geen agenda of verlangen om iets neer te zetten. Zij zijn.

Mijn wezen is enorm aangetrokken door deze wezens en het communiceren aan de hand van geluiden en frequenties via water.
Er ligt nog zoveel potentieel voor ons als mensen om te ontdekken en te herinneren. Wil je graag samen ervaren wat de walvisconnectie voor jouw wezen kan betekenen?
Neem dan contact met mij op.