Verdieping verbinding

De walvissen en dolfijnen maken zich flink kenbaar in energie de afgelopen tijd. Er is vindt een enorme intensivering plaats in onze connectie met walvissen, dolfijnen en water. In vele bewustzijnsgroepen komen energie├źn van dolfijnen en walvissen naar boven en mensen ervaren een diepe opening is hun bewustzijn. Het sluit naadloos aan bij de onderwerpen die aangeraakt worden in onszelf.

Voor mijzelf is de verbinding met walvisenergie zoveel dieper geworden en het omvat zoveel codes tot mezelf. Broncodes waarmee communiceren via frequenties en vooral communiceren via water centraal staan. Hoe meer ik wezenlijk aanwezig ben ik mijn lichaam, hoe dieper ik ook de verbinding met de walvissen ervaar. Collectief gezien is dat een enorme mooie verschuiving in ons menselijk bewustzijn.

Communicatie

Via het water communiceren omvat zoveel, de fysieke wateren om ons heen in het landschap en regenwater, water in huis dat je drinkt en waarin je doucht, maar zeker ook het water in ons lichaam. Via water communiceren we met elkaar, met natuur en ook met de sterrenwezen die onderdeel zijn van onze multidimensionaliteit. Het water en de walvissen dragen ook het geheugen van de aarde en daarmee ook van de mens op aarde. Via water en de walvisconnectie openen we ons tot herinneren van ons wezen, kosmisch en op aarde. Het verbindt ons zo met onszelf, opent ons en brengt ons eindeloze mogelijkheden.

Hoe bewust verbind jij je met water? Welke ontdekkingen liggen er nog voor jou beschikbaar in deze verbinding en wijze van communiceren? Voor mijn gevoel staan we nog aan het begin van een mooie, diepgaande reis in onszelf, onze galactische en aardse mogelijkheden.