Over Mij


Als ik magie voel word ik warm van binnen, dan heeft de wereld meer glans en glitter en voel ik een oneindig vertrouwen in de wereld en daarbuiten. Magie gaat voorbij aan de fysieke wereld, heeft iets betoverends en maakt mij als een kind zo blij. En daar hou ik van, van dat betoverende gevoel. Ik vergeet alles om mij heen en word in die magie gezogen.

Als kind hield ik van magie, zoals zoveel kinderen. Het was een soort veilige warme deken die vanzelfsprekend onderdeel was van mijn leven. Ik fantaseerde vaak. Hele verhalen met anderen speelden af in mijn hoofd, en hele gesprekken hield ik dan hardop. Mijn zusje plaagde me er wel eens mee. In deze scenes sprak ik moeiteloos andere talen, de woorden verzon ik ter plekke. Ik kon hierin mezelf zijn en was de held van het verhaal. Ik hield ook van lezen, verloor mezelf dan in de magie van de verhalen. Voor mij was het een ontsnapping aan de soms toch wel harder wordende wereld.

Bij het ouder worden verdween de magie wat meer naar de achtergrond. Ik moest immers volwassen worden. Ontsnappen aan de vaak harde, dagelijkse werkelijkheid hoorde daar niet bij. De veiligheid verdween steeds meer en voelde als naïef en kinderachtig. Aanpassen en hard werken was het moraal. Als jonge hooggevoelige vrouw voelde het zwaar. En hoe hard ik mijn best ook deed, het was nooit genoeg. De verhalen die ik las, werden vervangen door studieboeken. Magie was totaal geen onderdeel meer van mijn dagelijkse wereld.

Tijdens mijn burnout had ik behoefte aan magie. Ik begon weer te lezen over fantasiewerelden en magische wezens. Ik las over heldinnen die hun eigen kracht terugvonden. In de spirituele wereld ging ik ook op zoek naar magie. Ik vond haar in rituelen in hekserij en later in sjamanisme. In het reizen in verschillende dimensies en in contact met mythische wezens en wezens uit hogere werelden. Ik voelde magie in energiewerk zoals reiki en shambala. Het gevoel van veiligheid en plezier werd voorzichtig weer voelbaar. Ik ervaarde de magie van edelstenen, wonderbaarlijk. Het waren gedoseerde momenten, een verrijking van mijn dagelijkse werkelijkheid.

Als moeder werd ik door mijn dochtertje weer meegezogen in de kinderlijke magie en de kracht daarvan. Haar onwrikbaar vertrouwen en eindeloze creativiteit die vanzelfsprekend was in haar zijn. Ik zoog het op als een spons en liet het doorsijpelen in mijn wereld. Ik verzon lieve en vrolijke verhalen en liedjes. Voor haar is mama de heldin in haar wereld. Een welkom contrast tot mijn uitdagingen in mijn dagelijkse werkelijkheid.

In het alledaagse leven vond ik het moeilijk de magie te voelen en te zien. Het contrast bleef bestaan als een knop die ik kon omzetten. Ik bleef zoeken naar manieren om de magie nog meer te kunnen gebruiken. Ik zocht naar mensen die die magie als vanzelf om zich heen leken te hebben. Teleurgesteld kwam ik dan weer thuis. Ik leerde wel, maar die magie, ik kon haar niet meenemen naar huis.

Nu voel ik me warm vanbinnen, mijn dagelijkse werkelijkheid heeft wat meer glans en betovering. Wat ik nu namelijk gevoeld heb is dat IK de magie ben in mijn werkelijkheid. Dat deze magie niet buiten mij bestaat maar onderdeel is van mijn energie, van wie ik werkelijk ben, het wezen in mij. Dat echte magie ontstaat vanuit observeren, bewust kiezen en leven vanuit mijn hartsbewustzijn. De deken van veiligheid was een afleiding om mijn eigen kracht in te tomen. Ik voel nu vertrouwen in mijn plezier om te creëren. De krachtigste verhalen ontstaan vanuit mij. Ik ben eigenaar en creator van mijn werkelijkheid, de heldin van mijn eigen verhaal.

Als mijn klanten hun eigen Zielskracht ervaren, stralen zij en heeft hun wereld wat meer glans en glitter. Zij voelen zich veilig en vol vertrouwen. Ze herinneren zich hoe zij hun werkelijkheid kunnen creëren. Ze vinden hun eigen kracht. Pure magie vind ik.

Wij dragen allemaal magie in ons. Laten we de wereld meer glans en betovering geven door onze magie te claimen. Laten we onze werkelijkheid creëren met plezier en vertrouwen.

Ben jij bereid magie toe te laten in jouw dagelijks leven? Ben jij ook klaar voor meer glans en glitter en een warm gevoel van vertrouwen? Wil jij ervaren dat jij ook de magie BENT in jouw werkelijkheid?


Heel belangrijk om te weten over mij:


Ik hou van het lezen van boeken. Ik lees graag snel en veel. Boeken die me inzichten geven, boeken waarin ik kan wegzwijmelen of die de magie prikkelen.

Ik ben dol op edelstenen. Ik heb ze in allerlei vormen, maten en figuren. Ik ben heilig overtuigd van de sterke werking van edelstenen en ik maak graag krachtige grids die ondersteunend zijn in mijn werk, maar ook in mijn dagelijks leven.

Ik hou van het moeder zijn. Ik kan zo genieten van mijn dochter en haar visie op de wereld. Het moederschap heeft me zeker geholpen vanuit mijn kracht te leven en de keuzes te maken voor mijn kind die goed voelen. En dat zijn niet altijd de meest standaardkeuzes.Wil je persoonlijk kennismaken neem contact op voor een gratis Zielsinspiratiegesprek. Ben je klaar voor jouw Zielskracht laat het me weten!