Referenties

Ik heb sinds mijn tienertijd al de nodige therapeuten gezien en de nodige behandelingen ondergaan, zowel reguliere medische wetenschap als healings, readings e.d. Steeds is er eerst die euforie dat je HET helemaal hebt gevonden, maar na twee dagen zwakt dat gevoel af, zie je in dat het zeker wel fijn was, maar dat het vanuit jezelf moet komen...maar hoe dan??? De behandeling bij jou is anders, de euforie blijft. Steeds als ik eraan terug denk maak mijn hart een huppeltje en weet ik dat er in mij iets zit wat alles aan kan. Dat gevoel is onbetaalbaar! Nu is het natuurlijk niet zo dat van de ene op de andere dag alles is opgelost, maar je hebt me wel een 'tool' gegeven waar ik levenslang profijt van zal hebben.
KimBoost jouw energieveld was precies dat wat ik nodig had! Ik heb de modules met veel plezier en liefde gevolgd. Janine heeft echt talent als het gaat om het motiveren maar ook om alles heel tastbaar te maken. De modules waren duidelijk, de tips waren fijn en de meditaties heerlijk! Ik heb er veel aan gehad omdat ik me nu steeds beter kan afsluiten voor energieën en invloeden van anderen. Ik kan veel beter filteren wat van mij is en wat niet. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan de module denk en er iets mee doe!
DominiqueJanine is een liefdevol persoon bij wie je je al gauw op je gemak voelt. Zij kan als geen ander een veilige ruimte creëren! In de door haar mooi verzorgde ruimte was de Walvisenergie al voelbaar aanwezig. Ik heb niet eerder zoveel energie door me heen gevoeld als tijdens de Walvishealing. Het gebeurt echt op een aardse manier, dat past bij de Walvisenergie. Ze hebben hard bij me mogen werken, en dat voelde heel goed en nodig!
Karin Ponsen de Boer InnervrouwWat een mooie bijzondere ervaring. Janine begeleidt je op een liefdevolle rustige ontspannen manier samen met de walvissen. Alles wat er verteld werd klopte en ik heb alles een plek kunnen geven en losgelaten. Het mooie vond ik de drakenenergie, mijn zielskracht was ver weg gestopt en heb mijn eigen kracht mogen ervaren en dat was zeer bijzonder sterk en krachtig. Ze gaf me inzichten waar ik aan mocht werken en ik voel me heel lekker na de healing. Een mooie bijzondere healing om zelf te ervaren...
Lin Kwarten Indian Spirit coachingDe walvishealing was voor mij heel onbekend. Ik wist niet wat er zou gebeuren, maar ik vertrouw Janine compleet en liet het allemaal gewoon gebeuren. Ik voelde me helemaal op mijn gemak. Janine legde uit wat ze ging doen en wat ze doorkreeg. Dat klopte als een bus. Ik ging helemaal happy naar huis. Ik voelde me de dagen erna geweldig en ik merkte aan mijn lichaam dat het oud zeer aan het loslaten was. Een heel aparte, mooie bijzondere ervaring die ik ook al aan 3 andere mensen cadeau heb gedaan. De tweede walvishealing was heel anders, wel weer heel ontspannen en mooi en bijzonder. Deze keer werd er aan iets anders gewerkt, wat voor mij op dat moment heel erg belangrijk was. Janine voelde precies wat mij dwars zat en ik kon er meteen iets aan doen en mezelf helen. Ik heb deze keer hele mooie inzichten gekregen. Ik heb veel verwerkt en losgelaten wat mij tegenhield om te groeien. Het gekke is dat je lekker ontspannen op de massagetafel ligt en tegelijkertijd ben je heel hard aan het werken. Ik wil het iedereen aanraden, voor mij heeft het fantastisch gewerkt!
Jenny KoekkoekDe walvishealing heb ik als heel bijzonder ervaren. Het valt moeilijk te omschrijven wat er allemaal gebeurt. Het beste kun je zelf een walvishealing ondergaan. Na de nodige voorbereidingen en het veilig stellen van zuiver en beschermd werken werd de healing gegeven. Janine vroeg me of ze me mocht aanraken. Er werd op een zachte en duidelijke manier duidelijk gemaakt waar mijn blokkades zaten. Welke verhalen/overtuigingen los gelaten konden worden. Er was ruimte om vragen te stellen. Schuldgevoelens, boosheid, emoties ten gevolge van verbindingen met personen werden besproken en verbroken. Apart om te ondervinden dat bepaalde gevoelens niet van mij waren maar van een ander. Door dit te voelen kwam er rust. Door de verkregen handvaten en inzichten konden emoties / oude verhalen losgelaten worden en kwam er ruimte voor vergeving. Janine ben ik dankbaar voor de liefdevolle benadering, healing, ondersteuning, handvaten en inzichten.
HélèneAl google-end op walvisenergie kwam ik zomaar bij Janine terecht. Mijn gevoel zei me meteen een zielsgesprek aan te vragen. Ik ging dat gesprek in zonder specifieke vraag: ik kreeg echter meteen te horen waar mijn ziel om vroeg. Janine is een vrouw met een heel zuiver lijntje! Ze maakt heel rechtstreeks en zuiver contact met jouw ziel en weet dat ook nog eens heel mooi te vertalen! Lieve Janine, ik hoop dat je veel mensen op hun pad mag ondersteunen want dat doe je zo ontzettend mooi.
Hadewijch Gerlof itss-creationDe eerste keer was een super mooie ervaring bij Janine. Zij heeft mij de ogen geopend voor de persoon die ik werkelijk ben,en niet de persoon die mensen van mij vinden. Dit was zo bijzonder dat ik alleen maar kon lachen uit vreugde. Nu weet ik wie ik werkelijk ben. Heel veel mensen gaven mij steeds het gevoel dat ik de schuldige was of dat het allemaal aan mij lag. Nu ik bij Janine ben geweest weet ik eindelijk hoe bijzonder ik ben. Dat raakt me toch in mijn hart. Janine is een bijzonder persoon met een stem als muziek en kleuren. Zij geeft met heel haar hart de liefde door aan mensen. Het is de moeite waard, want zo ervaar je werkelijk wie je bent. Oude herinneringen verdwijnen en er blijft alleen nog vreugde en liefde over. Ik ben Janine dankbaar dat zij mij zo goed heeft geholpen. Ik ben daar heel erg blij mee. Janine heeft een plekje in mijn hart omdat ze zo bijzonder is.
DeborahWat een grootse healing. Heel krachtig, zo snel zo veel hartenergie,zo diepgaand! En naast de beweging en verschuivingen ook heel veel rust, diepe rust! Wow!
AnoniemVoel jij je geïnspireerd door deze referenties, neem dan nu contact met me op.