Persoonlijk Zielskrachtwiel

Door edelstenen in een bepaalde vorm of cirkel te leggen afgestemd op de energie van jouw Ziel, ontstaat er een heel persoonlijk Zielskrachtwiel. Zowel de ligging als de werking van de edelstenen geven mij informatie en een totaalbeeld van jouw Ziel en hoe je deze kunt bekrachtigen.


Een persoonlijk Zielskrachtwiel:

helpt je om je contact met jouw Zielsenergie te versterken, het Zielskrachtwiel is een momentopname en vertaling hiervan
helpt je om je rode draad in je leven weer te herkennen
bekrachtigd jezelf door weer helder te weten wie jij bent

Voor jou maak ik een persoonlijk Zielskrachtwiel met behulp van edelstenen. Jij ontvangt een kaart thuis waarop de afbeelding staat van jouw Zielskrachtwiel. Binnenin de kaart lees je de informatie die ik heb ontvangen uit jouw Zielskrachtwiel.

Jouw investering is 25 euro.Cadeau

Als je een persoonlijk cadeau voor iemand anders zoekt is dit persoonlijk Zielskrachtwiel een leuk geschenk. Wel vraag ik van je dat je het in overleg met de ontvanger afstemt. Ik wil niet ongevraagd Zielsenergie lezen.

Verdiepingsgesprek

Wil je na het ontvangen van jouw kaart met persoonlijk Zielskrachtwiel graag een verdiepingsgesprek dan kan dat telefonisch of via facebook of skype. Dit gesprek duurt 20 minuten en jouw investering daarvan is 20 euro.

Ervaringen van anderen